We hebben een nieuwe samenwerking met IT-partner Cloud Solutionz.

Graag delen wij onze nieuwe samenwerking met jullie! Per 1 juni verzorgt Cloud Solutionz onze complete kantoor IT. Cloud Solutionz helpt bedrijven het “moderne werken” mogelijk te maken, daarnaast vooral ook efficiënt en betrouwbaar te houden. Met de samenwerking zal niet alleen de service verbeterd worden maar zullen we ook verdere stappen maken op het gebied van Informatie Beveiliging, met het behoud van ISO-certificering als prioriteit. 

Concreet betekent dit dat Cloud Solutionz verantwoordelijk wordt voor het beheer van hardware (zoals laptops), kantoorapplicaties die op deze hardware draaien en het kantoornetwerk. Kortom, alles wat nodig is om probleemloos en efficiënt te kunnen werken.

Een zorgvuldig uitgestippeld en uitgevoerd stappenplan heeft ervoor gezorgd dat de implementatie en testfase de afgelopen week succesvol zijn afgerond. Hierbij is onder andere een aangescherpt security beleid opgesteld en operationeel gemaakt.

Openheid, transparantie, helderheid en professionaliteit zijn kernwoorden die passen bij de werkwijze van beide organisaties. We zijn dan ook verheugd met dit partnerschap en kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking. 

Samenwerking StrateX en Cloud Solutionz voor kantoor-ict

Dank aan het projectmanagementteam, Dino Leepel, Chinook Stenhuijs, Jos van Wolfswinkel, Michael Sitaram, Timur Ozcan en Duran Tuncer, voor de naadloze implementatie.

nieuw op onze blog