Wij zijn deelnemer en partner van de 14de editie van het KCC Congres op 10 oktober 2024

Zet het alvast in je agenda! Wij zijn verheugd aan te kondigen dat wij niet alleen deelnemer, maar ook partner zijn van het aankomende KCC Congres op 10 oktober 2024. Het KCC Congres, georganiseerd door CKC Seminars, is hét toonaangevende evenement voor klantcontactcentra binnen de overheid- en woningcorporatiesector.  

Werken volgens de bedoeling van het KCC
Dit jaar staat het congres in het teken van “Werken volgens de bedoeling van het KCC”, waarbij de balans tussen regelgeving en menselijke maat centraal staat.

Tijdens deze 14e editie van het KCC Congres zullen inspirerende sprekers en experts uit de industrie hun inzichten delen over de nieuwste trends en best practices in klantcontact. Er zullen diverse sessies en workshops plaatsvinden waarin de nadruk ligt op effectieve communicatie, technologische innovaties en het verbeteren van de klantbeleving.

StrateX kijkt ernaar uit om samen met andere professionals ervaringen uit te wisselen en bij te dragen aan de verdere professionalisering van de klantcontactsector. We zijn er trots op om als partner bij te dragen aan dit evenement en zien uit naar een dag vol inspiratie en kennisdeling. Kom je ook?

Voor meer informatie over het congres, bezoek de KCC Congres website of neem contact op met Robert van Aalst.

nieuw op onze blog

In 2017 is StrateX opgericht. We koesteren een bedrijfscultuur van nieuwsgierigheid en maken ruimte voor elk leerproces, zodat we – met onze klanten – voorloper blijven.

Social media

Contact

Bezoekadres:
Crystal Building B
Rivium Boulevard 218
2909 LK Capelle aan den IJssel

info@stratex.nl

+31 85 200 71 93
Bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur

Anticipeer op het volgende uur, het huidige jaar en alles daartussenin!

StrateX © 2024. All rights reserved.