Zijn je WFM’ers en teammanagers tijdens de zomerperiode ook met vakantie? Plan tijdig tijdelijk personeel. Lees hier wat StrateX voor je kan betekenen.

Je WFM-medewerkers hebben tijdens de zomervakantie ook lekker vrij verdiend. Maar ook tijdens de vakanties, waar je over het algemeen met minder personeel moet doen, is het cruciaal om bovenop de planning, roostering en traffic monitoring te zitten. Zit je dan even zonder een trafficer, planner, capaciteitsmanager of forecaster? Geen probleem, wij zijn er voor je. Onze experts en interimmanagers nemen het stokje dan graag tijdelijk voor ze over.

Meestal is de vakantieplanning voor de medewerkers al maanden geleden geïnventariseerd en afgetikt. Geldt dat ook voor het Workforce Management (WFM)-team in jouw organisatie? Als je merkt dat er nog uitdagingen zijn in de planning van je planners, dan zijn wij er om te helpen.

Wij begrijpen als geen ander dat het werk ook in de zomer gewoon door moet gaan. Bij StrateX hebben we een team van ervaren managers en WFM-experts die gespecialiseerd zijn in verschillende rollen, waaronder trafficers, planners en forecasters.

Of je nu worstelt met het vinden van de juiste balans tussen beschikbaarheid en capaciteit, het anticiperen op piekmomenten in de vraag, of het identificeren van trends en patronen in je gegevens, ons team staat klaar om je te ondersteunen. We kunnen je helpen bij het behalen van je operationele doelen, ook in de vakantieperiode.

Neem gerust contact op met Aziza Al Habase of Antoinette Toet. Zij denken graag mee om de beste oplossingen te vinden.

nieuw op onze blog