De razendsnelle ontwikkelingen in AI en technologie zetten het WFM-vakgebied op zijn kop. Wat betekent dit voor de toekomst? Waar liggen de kansen en uitdagingen?

In de snel veranderende wereld van kunstmatige intelligentie en technologie staan ook planners, capaciteitsmanagers, forecasters en teamleiders in de WFM-sector voor nieuwe uitdagingen én kansen.De manier waarop we workforce management (WFM) benaderen, verandert in hoogtempo. Wat betekent dit voor jouw dagelijkse werk? En hoe kun je je voorbereiden op een toekomst waarin AI en technologie een steeds grotere rolspelen?

Op 24 september 2024 organiseert de KSF-expertgroep WFM een exclusieve werksessie die deze belangrijke vragen zal adresseren. Deze sessie biedt een unieke kans om met vakgenoten te discussiëren over de verwachtingen, uitdagingen en behoeften die spelen binnen WFM. Samen brengen we in kaart hoe deze technologische innovaties de toekomst van WFM gaan vormgeven.

Waarom zou je als WFM-professional deelnemen?

Als planner, capaciteitsmanager of forecaster ben je dagelijks bezig met het balanceren van capaciteit en vraag. Maar hoe beïnvloedt AI jouw processen? Wat zijn de nieuwe tools die je kunt inzetten? Tijdens deze werksessie duiken we inde nieuwste trends en technieken die van invloed zullen zijn op jouw werk, en bespreken we samen de beste aanpakken voor de toekomst.

Voor teamleiders en contactcentermanagers biedt deze sessie een unieke gelegenheid om meer inzicht te krijgen in hoe technologie je teammanagement kan verbeteren.Hoe kun je AI inzetten om je planning efficiënter te maken? Welke innovaties zullen je helpen om betere beslissingen te nemen voor je team? Dit zijn de vragen die centraal staan in deze werksessie.

Wat kun je verwachten?

  • Inhoudelijke discussie: Leer over de nieuwste AI- en technologische ontwikkelingen en hun impact op WFM-processen.
  • Praktische inzichten: Krijg concrete ideeën en oplossingen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werk.
  • Samenwerking: Werk samen met andere WFM-professionals en managers om de uitdagingen van morgen het hoofd te bieden.
  • Impact: Jouw inzichten worden gebruikt om een innovatief trendrapport te creëren dat richtinggevend zal zijn voor de hele sector.

Deze werksessie is niet alleen een kans om te leren, maar ook om je stem te laten horen in een sector die continu in beweging is. Of je nu een planner bent die op zoek is naar nieuwe tools, of een teamleider die wil begrijpen hoe AI je planning kan optimaliseren, deze sessie biedt waardevolle inzichten en netwerkgelegenheden.

Mis deze kans niet om een pionier te zijn in de evolutie van WFM. Meld je nu aan voor de werksessie op 24 september 2024 en help mee de toekomst van jouw vakgebied vorm te geven.

Meld je hier aan.

Kan je niet bij de werksessie zijn, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de inspiratiesessie. Tijdens de inspiratiesessie in november 2024 worden de bevindingen middels een trendrapport gepresenteerd én nodigen we sprekers uit op de twee meest genoemde onderwerpen.

 

 

nieuw op onze blog

In 2017 is StrateX opgericht. We koesteren een bedrijfscultuur van nieuwsgierigheid en maken ruimte voor elk leerproces, zodat we – met onze klanten – voorloper blijven.

Social media

Contact

Bezoekadres:
Crystal Building B
Rivium Boulevard 218
2909 LK Capelle aan den IJssel

info@stratex.nl

+31 85 200 71 93
Bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur

Anticipeer op het volgende uur, het huidige jaar en alles daartussenin!

StrateX © 2024. All rights reserved.